foto

Toni Osmani

  • nar. 8.5.1985 (34 let)
    Pantin, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
2011 Pomsta Kasandry (TV film)
Rodinné dědictví (TV film)
2009 Bes (studentský film)
2007 Lamento
Was am Ende zählt
2003 Jiná než ostatní (TV film)
2002 Ghetto-Kids (TV film)
2000 Eine Hand voll Gras

TV seriály

1992 Marienhof (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Boulevard Bio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace