foto

Bradley Hall

  • nar. 8.5.1991 (29 let)
    Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dunkerk
2015 Daleko od hlučícího davu
2002 Pavouk

TV seriály

2020 The Singapore Grip (TV seriál)
2014 Grantchester (TV seriál)
Penny Dreadful (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
2012 Ripper Street (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky