foto

Burt Douglas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 My Samurai
1979 The Paradise Trail
1965 The Restless Ones
Zebra in the Kitchen
1963 Lassie - Velké dobrodružství
1960 Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Night of the Quarter Moon
1958 Handle with Care
High School Confidential!
The Law and Jake Wade
1957 House of Numbers

TV seriály

1978 Centennial (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Život, rovnoprávnost a hrozba smrti (S03E07)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
1965 Morning Star (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Children of Spider County (S01E21)
Uprchlík (TV seriál)
Angels Travel on Lonely Roads: Part 1 (S01E22)
1962 Combat! (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 The Thin Man (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky