foto

Gianfranco Gallo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fino ad essere felici
Ritorno al crimine
2019 Nevia
Pinocchio
2018 Ricchi di fantasia
S chutí Toskánska
2016 Neoddělitelné
2014 Milionari
Tre tocchi
2013 Take Five
2010 A Sud di New York
2009 Fortapaš

TV seriály

2017 Gomora (TV seriál)
Der beste Buchhalter der Welt (S03E02)
2016 Gomora (TV seriál)
Occhi negli occhi (S02E05)
Lacrime e sangue (S02E02)
2013 Il clan dei camorristi (TV seriál)
2003 Tutti i sogni del mondo (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky