foto

Klaus Barner

  • nar. 1933

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tatort - Die Möwe (TV film)
1998 Der Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher Totschlag (TV film)
1996 Flughafenklinik, Die (TV film)
1993 Die Elefantenbraut (TV film)
Tatort - Renis Tod (TV film)
1992 Traumschiff - Norwegen, Das (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
Es wäre gut, daß ein Mensch würde umbracht für das Volk
1989 Männer vom K3 - Volle Deckung, Kopf runter!, Die (TV film)
Radiofieber (TV film)
Tatort - Armer Nanosh (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
1986 Wer einsam ist, der hat es gut weil keiner da, der Ihm was tut (TV film)
Wilhelm Busch (TV film)
1985 Tatort - Baranskis Geschäft (TV film)
1984 Secret Places
Tod eines Schaustellers
1983 Der Kunstfehler (TV film)
1981 Überfall in Glasgow (TV film)
1979 Gedankenketten (TV film)
Phantasten (TV film)
Union der festen Hand (TV film)
1978 Grüß Gott, ich komm von drüben (TV film)
Martha und Laura auf See (TV film)
1977 Glücksucher (TV film)
Vorstadtkrokodile, Die (TV film)
1976 Chci žít
1975 Nach der Scheidung (TV film)
1974 Griseldis (TV film)
1971 Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1969 Umschulung (TV film)
1966 Caroline (TV film)
Mann aus Brooklyn, Der (TV film)
1964 Sommer - ein Herbst, Ein (TV film)
1960 Unter dem Milchwald (TV film)
1955 Reifende Jugend

TV seriály

2000 Pfeifer (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Sardsch (TV seriál)
1996 Flughafenklinik, Die (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Florida Lady (TV seriál)
1993 Cluedo - Das Mörderspiel (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Insel der Träume (TV seriál)
Voll daneben - Gags mit Diether Krebs (TV seriál)
1989 Knastmusik (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Erbschaft (S02E13)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Der Trotzkopf (TV seriál)
Diese Drombuschs (TV seriál)
Goldenen Schuhe, Die (TV seriál)
1982 Schwarze Bumerang, Der (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Rebellion der Verlorenen (TV seriál)
1966 Jörg Preda berichtet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace