foto

Tommy Kenter

  • nar. 15.4.1950 (69 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De forbandede år
Kollision
2018 Cirkelinka a Koko jedou do Afriky
Šťastný to muž
2017 Detektiv od vedle
2016 Rosemari
2014 Krummerne - Alt på spil
2013 Otto er et næsehorn
2012 Marie Krøyer
Viceværten
2011 Noget i luften
2010 Bob bob Bølle Bob - Alletiders helt
Oceaniden
2009 Æblet & ormen
2008 Anja & Viktor - I medgang og modgang
Det perfekte kup
2007 Anja og Viktor - brændende kærlighed
Jak se zbavit těch ostatních
2006 Princess
2005 Allegro
Tři mušketýři
2002 Dítě, které se chtělo stát medvědem
2001 Fukssvansen
2000 Cirkeline 2: Ost og kærlighed
D-dag (TV film)
D-dag - Boris (TV film)
Fruen på Hamre
1998 Hans Christian Andersen a jeho dlouhý stín
I wonder who's kissing you now
Olsen-bandens sidste stik
1995 Aberne og det hemmelige våben
1990 Lad isbjørnene danse
Ptačí válka
1987 Strit og Stumme
1986 Take It Easy
Vražda v temnotě
1985 Walter og Carlo - op på fars hat
1981 Kniven i hjertet
Olsen-bandens flugt - over plankeværket
Slingrevalsen
1980 Attentat
Undskyld vi er her
1979 Scapins rævestreger (TV film)
1977 Alt på et bræt
1976 Julefrokosten
1975 Familien Gyldenkål
Piger i trøjen
1966 Der var engang en krig
1961 Cirkus Buster

TV seriály

2018 Hånd i Hånd (TV seriál)
Utroskab (E07)
Jul (E06)
Brylluppet (E03)
další epizody (5)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (4)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Den første kærlighed (S02E06)
další epizody (8)
2008 Livvagterne (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2004 Bluff (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)
1994 Flemming og Berit (TV seriál)
Lærerværelset (TV seriál)
1993 Jul i juleland (TV seriál)
1992 Kald mig Liva (TV seriál)
Skibet i skilteskoven (TV seriál)
1984 Niels Klims underjordiske rejse (TV seriál)
1983 Gæt & grimasser (TV seriál)
1977 En by i provinsen (TV seriál)
1966 Fup eller fakta (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1983 Gæt & grimasser (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Vild med dans (TV pořad)
2003 Bodilprisen 2003 (TV pořad)
2001 Viva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky