foto

Craig Zobel

Biografie

Mohlo by se zdát, že Craig Zobel zůstává ve stínu svých průbojnějších vrstevníků. Produkoval snímky nezávislého newyorského režiséra Davida Gordona Greena a s bratry Chapmany zakládal webové stránky Homestarrunner.com, určené hráčům počítačových her, milovníkům komiksů i vyznavačům popkultury. Příběhy o kreslené postavičce Homestar Runner převedli v roce 2006 i do filmové podoby, ale teprve snímek Úžasný svět hudby můžeme považovat za Zobelův autorský debut. Získal za něj několik ocenění na amerických festivalech nezávislého filmu.

Zdroj: Febiofest 2008

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Hunt
2015 Z for Zachariah
2012 Nařčení
2007 Úžasný svět hudby
2006 Homestarrunner.com: Everything Else, Volume 2

TV seriály

2018 One Dollar (TV seriál)
Dante Jenkins (E08)
Cooper Shaw (E07)
Wilson Furlbee (E06)
další epizody (6)
Westworld (TV seriál)
Akane No Mai (S02E05)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Lemon Scented You (S01E05)
Pozůstalí (TV seriál)
Nejmocnější muž na světě (S03E07)
2016 Outcast (TV seriál)
The Road Before Us (S01E05)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Mezinárodní nájemný vrah (S02E08)
Čočka (S02E06)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace