foto

Don Steele

  • nar. 1.4.1936
    Hollywood, California, USA
  • zem. 5.8.1997 (61 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Nowhere to Run
1984 Gremlins
1982 Eating Raoul
1979 Rock 'n' Roll High School
1978 KISS Meets the Phantom of the Park (TV film)
1977 Grand Theft Auto
1975 Death Race 2000
1974 Day the Earth Moved, The (TV film)
1973 The Student Teachers
1968 Terče

TV seriály

1994 Rebel Highway (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace