foto

Jonathan A. Rosenbaum

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Benchwarmers 2
2017 Cop and a Half: New Recruit (TV film)
Vánoce minilidí (TV film)
2015 Mark & Russell's Wild Ride (TV film)
2014 Lhát se nemá (TV film)
2013 Nicky Deuce (TV film)
2012 Holiday Spin (TV film)

TV seriály

2019 Sydney to the Max (TV seriál)
2018 Coop and Cami Ask the World (TV seriál)
2017 Date My Dad (TV seriál)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
Just Add Magic (TV seriál)
Život uprostřed (TV seriál)
2015 Kámošky s časem (TV seriál)
Projekt Mc² (TV seriál)
Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
Tajný život K.C. (TV seriál)
Táborníci z Kikiwaka (TV seriál)
2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Some Assembly Required (TV seriál)
The Stanley Dynamic (TV seriál)
To já ne (TV seriál)
2013 Package Deal (TV seriál)
Super doktoři (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
2012 Level Up (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Farma Rak (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Jak je kanci! (TV seriál)
Mr Young (TV seriál)
2009 Assistants, The (TV seriál)
Big Time Rush (TV seriál)
Rota (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)
2007 Zixx: Level Three (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 The Blobheads (TV seriál)

TV pořady

2004 Love It or Lose It (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2000 T.R.A.X. (TV film)

TV seriály

2009 Rota (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benchwarmers 2
2017 Cop and a Half: New Recruit (TV film)
Vánoce minilidí (TV film)
2015 Mark & Russell's Wild Ride (TV film)
2014 Lhát se nemá (TV film)
2013 Nicky Deuce (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace