Reklama

Reklama

U Raven doma

(seriál)
  • USA Raven's Home
TV spot
Komedie / Rodinný
USA, (2017–2023), 47 h 13 min (Minutáž: 20–46 min)

Hudba:

Bert Selen, Bud'da

Hrají:

Raven-Symoné, Issac Ryan Brown, Navia Ziraili Robinson, Jason Maybaum, Sky Katz, Anneliese van der Pol, Jonathan 'Lil J' McDaniel, Anthony Alabi (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(121)

Obsahy(1)

Raven a Chelsea jsou kamarádky již ze školy. Obě jsou rozvedené a žijí v jednom domě, kde společně vychovávají Ravenina dvojčata Bookera a Niu a Chelsiina syna Leviho. Jejich domácnost je chaotická, ale nikdy v ní není o srandu nouze. Kromě již zmíněných tří dětí se v domě často objevuje i nejlepší kamarádka dvojčat a sousedka Tess. Aniž by to její děti tušily, Raven stále může nahlížet do budoucnosti. A aniž by to Raven tušila, Booker právě zjistil, že má ty samé schopnosti. Představte si, co se asi tak stane, když se vize Raven a Bookera střetnou... (Disney Channel)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (4)

mimka 

všechny recenze uživatele

Bola som velmi milo prekvapena z tohoto serialu. Vtipny, sviezi, poucny a este raz vtipny a velmi sviezi serial. Zaujimave oblecenie, vyborni herci, ziadna nuda. Mozem len a len odporucat. Za mna 5 hviezdiciek a jednu pomyselnu navyse za vsetkych detskych hercov, ktori hraju fakt perfektne! ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Stačil mi jeden diel a už nikdy viac! Čo sa stalo s tak dobrou stanicou ,ktorá ešte pred pár rokmi vysielala tak skvelé seriály ,že vysiela takéto sračky? Chcem staré časy späť! 0% ()

Galerie (91)

Reklama

Reklama