foto

Louis Quinn

  • nar. 23.3.1915
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 14.9.1988 (73 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skorosestry
1986 Vasectomy: A Delicate Matter
1976 Operace Blesk (TV film)
Všichni prezidentovi muži
1975 Keep Off My Grass!
Linda Lovelace for President
1974 Slither (TV film)
1973 Superchick
1972 Postrach na kolečkových bruslích
1971 Welcome to the Club
1966 Birds Do It
Las Vegas Hillbillys, The
1964 For Those Who Think Young
1962 Gypsy
Red Nightmare
1961 Dondi
1960 The Crowded Sky
1959 Al Capone
High School Big Shot
The Trap
1958 Hlubiny
Torpedo Run
1957 Top Secret Affair

TV seriály

1985 Small Wonder (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
On the Rocks (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1959 The Alaskans (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 About Faces (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace