foto

Chet Stratton

  • nar. 31.7.1910
    Paterson, New Jersey, USA
  • zem. 7.7.1970 (59 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Chlupatý poradce
1970 The Great White Hope
1969 Sestřička
Sweet Charity
Three's a Crowd (TV film)
Tichá dohoda
1968 Cesta do Shilohu
If He Hollers, Let Him Go!
1967 Stopa blesku
1965 Bus Riley's Back in Town
Největší příběh všech dob
Po zlém
Those Calloways
1962 Moon Pilot
Rada a souhlas
1961 All Hands on Deck
Go Naked in the World
Lover Come Back
1960 Cash McCall
The Rise and Fall of Legs Diamond
1959 Don't Give Up the Ship
1953 Julius Caesar
1952 Prelude (TV film)

TV seriály

1970 Nancy (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Miniature (S04E08)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
McKeever & the Colonel (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Mind and the Matter (S02E27)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Joseph Schildkraut Presents (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Amazing Mr. Malone, The (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
Tom Corbett, Space Cadet (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace