foto

Selina Giles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Old Beginnings
Open 24 Hours
2014 Confusion of Tongues, The
Dragons of Camelot
2007 Až do smrti
2005 Cross-Eyed Waltz
Piccadilly Jim
Třetí v pořadí (TV film)
V jako Vendeta
2001 Truth Game, The
1995 Čas smyslnosti

TV seriály

2018 Greenhouse Academy (TV seriál)
Návrat domů (S02E12)
Špatná rozhodnutí (S02E11)
Kyle (S02E10)
další epizody (7)
2017 Greenhouse Academy (TV seriál)
Vztah na dálku (S01E12)
U všech Skotů (S01E11)
Pilotní díl (S01E01)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Fallen Angel (S02E08)
2007 St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2002 Black Books (TV seriál)
Letní horečka (S02E02)
2001 The Savages (TV seriál)
2000 Království temnot (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky