foto

Selina Giles

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Old Beginnings
Open 24 Hours
2014 Confusion of Tongues, The
Dragons of Camelot
2007 Až do smrti
2005 Cross-Eyed Waltz
Piccadilly Jim
Třetí v pořadí (TV film)
V jako Vendeta
2001 Truth Game, The
1995 Čas smyslnosti

TV seriály

2017 Greenhouse Academy (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Fallen Angel (S02E08)
2007 St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2002 Black Books (TV seriál)
Letní horečka (S02E02)
2001 The Savages (TV seriál)
2000 Království temnot (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace