Reklama

Reklama

Open 24 Hours

Trailer 1

Obsahy(1)

Mladou dívku jménem Mary (Vanessa Grasse) zrovna propustili z psychiatrické léčebny poté, co zapálila dům, ve kterém byl její přítel, který ji nutil, aby se dívala, jak v dešti zabíjí lidí. Mary se po tomto těžkém období snaží vrátit do běžného života, a tak si hledá práci. Když dostane zaměstnání na čerpací stanici, je štěstím bez sebe. Dokud nezačne její noční směna. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (43)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jako co tam bylo dobrý, tak gore. S tím si filmaři fakt vyhráli a bylo toho mraky. Ale film jako takovej, ten děj ... proboha ... Kdyby si na konci někdo sundal z hlavy VRko a řekl "to byla ale švanda!" , tak bych se vůbec nedivil ... Byla to taková fantasmagorie a sralo mě, že jsem skoro do 3/4 nevěděl na čem jsem. A když už jsem to jako věděl, nebo měl vědět, tak sem tomu stejně už moc nevěřil ...Divný, divně vymyšlený. Jo a pak se tam ještě vrší ty nelogičnosti jako ve filmech v 80. letech a to sem fakt nechápal. Třeba typu "já umím s brokovnicí, holka ji nikdy nedržela v ruce. Co uděláme?! Budu na ní řvát, jak se to nabíjí a drží, schovám se za ni a nechám ji střílet!" atd. je toho tam plno... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Děvče chce hodit za halvu pohnutou minulost, ale ta jí, jak už to tak bývá, celkem záhy dožene a aby to bylo ještě veselejší, trpí holka celkem výživnou paranoiou. Je sice pravda, že si režisér mohl trochu víc povodit diváka a nechat ho společně s hlavní hrdinkou tápat v tom, co je a není skutečnost a nějaká ta krvavá chuťovka navíc by také neškodila, ale zase to nejsou věci, které by celkový dojem nějak výrazněji ovlivnily. Líbila se mi i Vanessa Grasse, takže i když se nejedná o kdovíco, jsem spokojen. 70% ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kapky deště bubnují, halušky se radují." Taky jsem zažil hrůzu na benzínce, minulý pátek, třináctého. Byl to kvalitní horor, ty ceny benzínu! Bohužel o Pruda 24 Hours to říct nemůžu. Nedostatek invence při smolení scénáře  nahrazují desítky laciných lekaček, připravované děsně poooomalými nájezdy kamery na plechovky v regálu, kliku či futra, takže se film táhne jak smrad z vyplavených hajzlíků na zaplivané benzínce kdesi v prdelákově. Díry v hlavách, způsobené tesařským kladivem a palicí, byly fajn, ale díry v logice děsný opruz. Aspoň že s matematikou byla sranda. V krabici je 20 nábojů do pušky. Jeden vystřelíte. Kolik vám zbyde? Uhodli jste, jenom dva! Mary je vůbec veselá kopa. Při taranu paroháčem běží jako srnka a vzápětí se, kdovíproč, plazí po zemi jako v posledním tažení. Pak zase čupr vyskočí... atd. Se svou halucinací, k níž má ambivalentní vztah, se hádá, že není skutečná, načež od přeludu obdrží takovou facku, že vezme druhou o zeď :-). Njn, náš grilovaný vrahounek měl radši profackovat Padraiga Reynoldse. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Hororový milenec a nadšenec v jednej osobe, "Evilenko", dal do pľacu nový slasher, pričom svojim názorom natoľko vystrašil, že som už hneď v úvode, pre istotu, klikol na svoje obligátne hodnotenie dvoch hviezd. Nuž ale, vyslovené sklamanie sa nedostavilo, pričom úroveň tých troch jagavých, si "Open 24 Hours", bez najmenšej ujmy, hádam aj zaslúži. P.S.: Mimoriadne gore nečakať, aj keď krv miestami tečie potokom. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Scenár by si zaslúžil max. 2*, ale atmosféra opustenej nočnej benzínky robí svoje a keď k tomu prirátame sympatickú (hoci nespoľahlivú a nepredvídateľnú) hrdinku, je výsledkom veľmi fajn trilerový horor (hororový triler?). Zo začiatku som si to fakt užíval, ale postupne začal byť scenár fakt jedna veľká príšernosť (SPOILER vo väznici vypadne elektrika a vďaka tomu utečie niekoľko väzňov, to ako naozaj? SPOILER). Veľká škoda. Slušné gore. S prižmúrenými očami trochu ako moja poviedka Kamionista zo zbierky Obchádza nás temnota. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Když v 53. minutě Mary (Vanessa Grasse) otevře dveře od záchodové kabinky, vedle záchodu nic není. Za 35 vteřin však vpravo vedle záchodu stojí zvon, používaný na ucpané WC. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Bělehradu v Srbsku. (ČSFD)

Reklama

Reklama