foto

Kate Miles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kazeta
Ruská ruleta
2008 Stará známost
2007 Případy inspektora Lynleyho: Poznej svého nepřítele (TV film)
2005 The Government Inspector (TV film)
2004 England Expects (TV film)

TV seriály

2019 Home (TV seriál)
2016 I Want My Wife Back (TV seriál)
The Level (TV seriál)
The Coroner (TV seriál)
Crash (S02E10)
2015 Asylum (TV seriál)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
2013 Uncle (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Kuků (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
2009 Paradox (TV seriál)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život zrozený z ohně (S02E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stíny minulosti (S11E03)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
Broken News (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Totally Frank (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Picture Perfect (S01E03)
2003 New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)

Producentská filmografie

TV pořady

1992 The Big Breakfast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace