foto

Art Lewis

  • nar. 20.9.1917
    New York, New York, USA
  • zem. 19.2.2005 (87 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Hot Stuff
1974 Teror na 40. podlaží (TV film)
1972 Get to Know Your Rabbit
1971 Hvězdná dívka
1970 The Love War (TV film)
Which Way to the Front?
1969 Pigeon, The (TV film)
Silent Gun, The (TV film)
Wake Me When the War Is Over (TV film)
1968 Where Were You When the Lights Went Out?
1966 Co jsi dělal za války, taťko?
1964 Kisses for My President
1961 A Fever in the Blood
The George Raft Story
1960 Threat, The
1958 Hell's Five Hours
The Decks Ran Red
True Story of Lynn Stuart, The
1957 Bombardéry B-52
The Joker Is Wild
1956 The Rack
1951 Hlídač č. 47
The Strip
1937 The Woman I Love

TV seriály

1986 You Again? (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Good Morning, World (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál) - herec, a.z.
The Monkees (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Little Pitchers Have Big Fears (S01E06)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Our Man Higgins (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Most Unusual Camera (S02E10)
The Fever (S01E17)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Blondie (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1955 The Johnny Carson Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace