foto

Ser'Darius Blain

  • nar. 10.3.1987 (33 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nejvyšší pocta
2019 Beneath the Leaves
Bolden!
Jumanji: Další level
Seberg
2018 Angel of Anywhere
2017 Jumanji: Vítejte v džungli!
Literally, Right Before Aaron
Maybe Someday
2016 Posedlost rudou
2014 Camp X-ray
Na vítězné vlně
2013 Star Trek: Do temnoty
2011 Footloose: Tanec zakázán

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Ambush (S01E20)
Source Material (S01E19)
The Replacement (S01E18)
další epizody (6)
2018 Charmed (TV seriál)
Jingle Hell (S01E09)
Bug A Boo (S01E08)
Out of Scythe (S01E07)
další epizody (9)
2016 Sweet/Vicious (TV seriál)
Policie Chicago (TV seriál)
The Cases That Need to Be Solved (S03E16)
Shameless (TV seriál)
Own Your Shit (S07E05)
2015 Survivor's Remorse (TV seriál)
Starts And Stops (S02E10)
Guts (S02E09)
The Injury (S02E07)
další epizody (4)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Bonus Check (E18)
The Backup Dress (E16)
The Second Chance (E14)
další epizody (14)
Upíří deníky (TV seriál)
We All Go a Little Mad Sometimes (S04E06)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 On Deck (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky