foto

Mary Wickes

  • nar. 13.6.1910
    Saint Louis, Missouri, USA
  • zem. 22.10.1995 (85 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Zvoník u Matky Boží
1994 Malé ženy
1993 Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
1992 Sestra v akci
1990 Pohlednice z Hollywoodu
1987 Almost Partners (TV film)
Případy otce Dowlinga (TV film)
1986 Vánoční dárek (TV film)
1985 Canterville Ghost, The (TV film)
1980 Dotek lásky
1979 Willa (TV film)
1977 Lucy Calls the President (TV film)
1972 Man Who Came to Dinner, The (TV film)
Napoleon a Samantha
Open Window
Snowball Express
1969 Monk, The (TV film)
1968 Where Angels Go, Trouble Follows
1967 Spirit Is Willing, The
1966 The Trouble with Angels
1965 Jak zabít svou ženu
The Decorator (TV film)
1964 Drahoušek
Fate Is the Hunter
1962 Obchodník s hudbou
1961 101 dalmatinů
The Sins of Rachel Cade
1960 Cimarron
The Gambler, the Nun and the Radio (TV film)
1959 It Happened to Jane
1958 Pyšný rebel
1957 Don't Go Near the Water
1956 Dance with Me Henry
1955 Good Morning, Miss Dove
1954 Bílé Vánoce
Destry
Ma and Pa Kettle at Home
1953 By the Light of the Silvery Moon
Half a Hero
I Love Lucy - a.z.
The Actress
1952 Bloodhounds of Broadway
The Story of Will Rogers
Young Man with Ideas
1951 I'll See You in My Dreams
On Moonlight Bay
1950 The Petty Girl
1949 Anna Lucasta
1948 June Bride
The Decision of Christopher Blake
1943 Happy Land
Higher and Higher
How's About It
My Kingdom for a Cook
Rhythm of the Islands
1942 Blondie's Blessed Event
Keeping Fit
Muž, který přišel na večeři
Private Buckaroo
The Mayor of 44th Street
Who Done It?
Život je cesta
1938 Too Much Johnson
1936 Charlie Chan at the Opera
1935 Watch the Birdie

TV seriály

1995 Život s Louiem (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Zámožné vdovy (S02E01)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Tabitha (TV seriál)
1975 Doc (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Domácí vězení (S03E18)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Prázdný rám (S01E04)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1966 The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Our Man Higgins (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 The Thin Man (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 The Halls of Ivy (TV seriál)
1953 Bonino (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Colgate Theatre (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1985 All-Star Party for 'Dutch' Reagan (TV pořad)
1959 The Chevy Show (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Peter Lind Hayes Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1985 Canterville Ghost, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace