foto

Tecuharu Óta

  • nar. 30.5.1980 (38 let)
    Chiba, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gintama
2016 Gintama
2015 Omakase! Miracle Catdan
2014 Gintama
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Hime Gal Paradise: Love and Beauty
Jasai no jósei: N.Y. Salad The Movie
2007 Tokio Marble Chocolate
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken: Raó den gekitó no šó
2005 Saint Beast: Ikusen no hiru to joru hen
The King of Fighters: Another Day

TV seriály

2018 Muhjo to Roji no mahóricu sódan džimušo (TV seriál)
2017 Busó šódžo Machiavellianism (TV seriál)
Future Card Buddyfight Batzz (TV seriál)
Gintama. (TV seriál)
2015 Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
Gintama° (TV seriál)
2014 Blade & Soul (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
Ushinawareta mirai wo motomete (TV seriál)
2012 Gintama' (TV seriál)
Nacume júdžinčó ši (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
Gintama' (TV seriál)
Makenki! (TV seriál)
Nacume júdžinčó san (TV seriál)
2010 Kami nomi zo širu sekai (TV seriál)
2009 Cookin' Idol Ai! Mai! Main! (TV seriál)
Jewel Pet - Zvířátka z drahokamu (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Viper's Creed (TV seriál)
Zoku Nacume júdžinčó (TV seriál)
2008 Candy Boy (TV seriál)
Džigoku šódžo: Mitsuganae (TV seriál)
Hatenkó júgi (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
Major 4th Series (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Wellber no monogatari: Sisters of Wellber – Dai ni maku (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Happy Happy Clover (TV seriál)
Jasai no jósei: N.Y. Salad (TV seriál)
KimiKiss pure rouge (TV seriál)
Nagasarete airantō (TV seriál)
OverDrive (TV seriál)
Potemajo (TV seriál)
Shining Tears X Wind (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
Tetsuko no Tabi (TV seriál)
2006 Digimon Savers (TV seriál)
Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Gift: eternal rainbow (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kilari (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
Princess Princess (TV seriál)
Utawarerumono (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Aria the Animation (TV seriál)
Cubasa Chronicle (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Karin (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! Charming (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
Zettai zetsumei Dangerous jiisan (TV seriál)
Zettaizecumei Dangerous dží-san (TV seriál)
2003 Omoikkiri kagaku Adventure: Só Nanda! (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace