foto

Aristide Caporale

  • nar. 19.3.1901
    Naples, Campania, Itálie
  • zem. 23.8.1989 (88 let)
    Rome, Lazio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Jméno růže
1984 Bertoldo, Bertoldino e... Cacasenno
1981 Carcerato
1980 Arrivano i gatti
Cicala, La
Cukr, med a feferonka
Prestami tua moglie
1979 L'Affittacamere
Liceale, il diavolo e l'acquasanta, La
Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
1978 Corleone
La banda del gobbo
1977 Casa privata per le SS
Chaotická brigáda
Genova a mano armata
Grazie tante - Arrivederci
Il ginecologo della mutua
Latinský milovník
Nerone
Nová strašidla
Ritornano quelli della calibro 38
Ztracená duše
1976 Dostihová horečka
Per amore di Cesarina
Roma l'altra faccia della violenza
Zorro: tajemný mstitel
1975 Amori, letti e tradimenti
Attenti al buffone
Colpo in canna
Das Netz
Il medaglione insanguinato
Pasqualino Sedmikráska
Zasažena náhlým blahobytem
1974 4 marmittoni alle grandi manovre
Lidový román
Pane vrchní, vy jste máklej
Policistka
Terror! Il castello delle donne maledette
1973 Amarcord
Anna, quel particolare piacere
Hezká, bohatá, s malou tělesnou vadou hledá ...
Senza ragione
Zločin na Matteottim
1972 Bratr Slunce, sestra Luna
Decameron proibitissimo - Boccaccio mio statte zitto
Girolimoni, il mostro di Roma
Meo Patacca
Prode Anselmo e il suo scudiero, Il
Roma
Vysoká karetní hra
1971 ...e lo chiamarono Spirito Santo
Devítiocasá kočka
Korunní svědkyně
Per grazia ricevuta
Provinciale, Il
Scusi, ma lei le paga le tasse?
Sole nella pelle, Il
Una farfalla con le ali insanguinate
1970 Contestazione generale
Podivné vyšetřování
1969 Satyricon
1965 Made in Italy
Menage all'italiana

TV seriály

1979 Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1977 Il Passatore (TV seriál)
1972 Avventure di Pinocchio, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky