foto

Juki Kaida

  • nar. Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tennis no ódži-sama: Best games!! Fudži vs Kirihara
Tennis no ódži-sama: Best games!! Inui Kaidó vs Šišido Ótori/Óiši Kikumaru vs Nió Jagjú
2014 Inazuma Eleven: Čó džigen dream match
2013 Vanquished Queens
2011 Gekidžóban Tennis no ódži-sama: Eikokušiki teikjú širo kessen!
Queen's Blade: Ucukušiki tóšitači
Tennis no ódži-sama: Another Story II – Ano toki no bokura
2010 Ginmaku Hetalia: Axis Powers - Paint it, White (Shiroku nure!)
2009 Tennis no ódži-sama OVA: Another Story – Kako to mirai no Message
2008 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Ikoku Irokoi Romantan
Inukami! The Movie: Tokumei reiteki sósakan Karina Širó!
Ošare madžo Love and Berry: Šiawase no mahó
Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2006 Tennis no ódži-sama
2005 Saint Beast: Ikusen no hiru to joru hen
Tennis no ódži-sama: Futari no samurai – The First Game
2004 Hunter x Hunter: Greed Island Final
2003 Anime koten bungaku kan
Hunter x Hunter: Greed Island
2002 Hunter x Hunter: Original Video Animation
2001 Hanaukjó Maid tai
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen

TV seriály

2020 The God of High School (TV seriál)
2017 Isekai wa Smartphone to tomo ni. (TV seriál)
2016 Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
Sóšin šódžo Matoi (TV seriál)
2015 Go! Princess Precure (TV seriál)
Hetalia: The World Twinkle (TV seriál)
2014 Aldnoah.Zero (TV seriál)
Bokura wa minna kawaisó (TV seriál)
Mekakucity Actors (TV seriál)
2013 Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Hakkenden: Tōhō hakken ibun 2 (TV seriál)
Hetalia: The Beautiful World (TV seriál)
Jama no susume (TV seriál)
Jewelpet Happiness (TV seriál)
2012 Jewelpet Kira Deco! (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Zetman (TV seriál)
Šin Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2011 Cross Fight B-Daman (TV seriál)
Jewelpet Sunshine (TV seriál)
Micudomoe zórjóčú! (TV seriál)
2010 Hetalia: World Series (TV seriál)
Jewelpet Tinkle (TV seriál)
Starry Sky (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Druaga no Tō: the Sword of URUK (TV seriál)
Hetalia: Axis Powers (TV seriál)
Jewel Pet - Zvířátka z drahokamu (TV seriál)
Queen's Blade: Gjokuza o cugu mono (TV seriál)
Queen's Blade: Ruró no senši (TV seriál)
Umineko no naku koro ni (TV seriál)
Viper's Creed (TV seriál)
2008 Hatenkó júgi (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Kjóran kazoku nikki (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Sekirei (TV seriál)
Wellber no monogatari: Sisters of Wellber – Dai ni maku (TV seriál)
2007 Genšiken 2 (TV seriál)
Kami-čama Karin (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
Saint Beast: Kóin džodžiši tenši tan (TV seriál)
Wellber no monogatari: Sisters of Wellber (TV seriál)
2006 Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Le Chevalier D'Eon (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
Šinigami no Ballad (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Patalliro saijúki (TV seriál)
Suzuka (TV seriál)
Zettai šónen (TV seriál)
2004 Fantastic Children (TV seriál)
Hanaukjó Maid tai: La Verite (TV seriál)
Júgo kóšódžin (TV seriál)
Soreike! Zukkoke sanningumi (TV seriál)
2003 .hack//Tasogare no udewa densecu (TV seriál)
Ašita no Nadja (TV seriál)
Crush Gear Nitro (TV seriál)
Futacu no Spica (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Popotan (TV seriál)
2002 Bakuten Shoot Beyblade 2002 (TV seriál)
Bakutō sengen Daigunder (TV seriál)
2001 Dennou Boukenki Webdiver (TV seriál)
Hanaukjó Maid tai (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Kurapika × Nakama × Kumo no Saigo (E62)
Kumo Shūketsu × Zoru ke × Saishū Kessen no Toki (E61)
Kurapika × Ansatsudan × Zorudikku (E60)
další epizody (11)
2000 Hamster Club (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Kumo x Yōkushin x Zenin Shūgō (E51)
Kirua × Ikkaku Senkin × Karyudo no Sakaba (Hantā Saito) (E50)
Shinon × Kurapika × Daujingu (E49)
další epizody (41)
1999 Corrector Yui (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Akaten × Panikku × Ten no koe (E10)
Menchi × Majigire × Niji shiken (E09)
Kijutsushi × Hohoemi × Mōjū chūi (E08)
další epizody (10)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky