foto

Darren Darnborough

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Rogue (TV film)

TV seriály

2019 MacGyver (TV seriál)
Fence + Suitcase + Americium-241 (S03E12)
2018 Timeless (TV seriál)
Chinatown (S02E10)
2016 Kořeny (TV seriál)
Part 2 (E02)
Murder in the First (TV seriál)
Tropic of Cancer (S03E02)
2011 Divine White's Introduction to Hollywood (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Drony kam se podíváš (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)
Top Chef Masters (TV pořad)
2008 I Know My Kid's a Star (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace