foto

Tommy Farrell

  • nar. 7.10.1921
    Hollywood, California, USA
  • zem. 9.5.2004 (82 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Průvodce ženatého muže
1966 Špatné číslo
1965 Girl Happy
Never Too Late
1964 Kissin' Cousins
Roztržitý sanitář
1963 My Six Loves
1962 Saintly Sinners
1961 Snídaně u Tiffanyho
Swingin' Along
1960 Bells Are Ringing
Wake Me When It's Over
1959 Na sever severozápadní linkou
Woman Obsessed
1956 Saturday Spectacular: Manhattan Tower (TV film)
1954 Gunfighters of the Northwest
1953 49th Man, The
Girls in the Night
Siren of Bagdad
Sky Commando
The Great Adventures of Captain Kidd
1952 Atomové město
Brave Warrior
Flesh and Fury
Manželský život
Night Raiders
The Golden Hawk
The Stooge
This Woman Is Dangerous
Wyoming Roundup
You for Me
Zpívání v dešti
1951 A Yank in Korea
Abilene Trail
Captain Video, Master of the Stratosphere
Cizinci ve vlaku
Colorado Ambush
Meet Danny Wilson
Starlift
The Strip
1950 At War with the Army
Duchess of Idaho
Gunfire
Last of the Buccaneers
Outlaws of Texas
Pirates of the High Seas
Pygmy Island
1944 Winged Victory

TV seriály

1978 Vega$ (TV seriál)
1971 Funny Face (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 The New Phil Silvers Show (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
This Is Alice (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 The Abbott and Costello Show (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Atom Man Vs. Superman (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

1978 Good Old Days Part II (TV pořad) - a.z.
1969 The Jim Nabors Hour (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace