foto

Ricky Russert

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Já, Tonya
2016 Poldův švagr
2014 The Fright Night Files (TV film)
2007 Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
2006 Stávka (TV film)

TV seriály

2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
From the Ashes (S01E08)
Willow Lake (S01E07)
MacGyver (TV seriál)
DIY or DIE (S02E01)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Zazpívej (S07E07)
2015 Banshee (TV seriál)
Život jako noční můra (S03E04)
Kam zmizel Hood? (S03E03)
Hadi a ti druzí (S03E02)
další epizody (4)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Pokrevní linie (S02E04)
Na válečné stezce (S02E03)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Přiblížení (S02E02)
2006 Desire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace