foto

Luray Cooper

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bless Your Heart
2017 Já, Tonya
2016 Changeover
2015 Adrenaline
2013 Tajemství úspěchu
2007 Invaze
2004 Něco, co stvořil Bůh (TV film)
2000 Full Blast
1998 Stardust
1992 Ulice andělů (TV film)

TV seriály

2017 Mercy Street (TV seriál)
House of Bondage (S02E06)
Unknown Soldier (S02E05)
Southern Mercy (S02E04)
další epizody (4)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Belle Alliance (S01E04)
The Uniform (S01E03)
The Haversack (S01E02)
další epizody (4)
2013 The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
Fruit of the Poisoned Tree (S01E06)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Dickensovský aspekt (S05E06)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (11)
2001 The Zeta Project (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1992 Angel Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace