foto

Wayne Kennan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Downwardly Mobile (TV film)
2007 Playing Chicken
2006 Stroller Wars (TV film)
Welcome to the Jungle Gym (TV film)
2003 Crazy Love (TV film)
Sick in the Head (TV film)
With You In Spirit (TV film)
1999 Chicks (TV film)
1997 Dave Chappelle Project, The (TV film)
George B.
1995 V dobrém i zlém
1993 Banner Times (TV film)

TV seriály

2020 Indebted (TV seriál)
Everybody's Talking About the Pilot (E01)
2019 Happy Together (TV seriál)
Backstage P(asses) (E13)
Vows (E12)
2018 Happy Together (TV seriál)
A Claire-Free Lifestyle (E11)
Home Insecurity (E10)
The Power of Yes... Men (E09)
další epizody (11)
2017 Den za dnem (TV seriál)
2015 Clipped (TV seriál)
Dr. Ken (TV seriál)
2014 Dads (TV seriál)
Jerk in a Box (E19)
Have a Heart... Attack! (E18)
Enemies of Bill (E17)
další epizody (8)
2013 Dads (TV seriál)
The Glitch That Stole Christmas (E11)
Dad Abuse (E10)
Comic Book Issues (E09)
další epizody (10)
Gibby (TV seriál)
Kirstie (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
100th (S07E13)
A Wee Problem (S07E12)
Timmy Quits (S07E11)
další epizody (13)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Parťáci (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Audrey's Shower (S06E15)
Goodbye Dolly (S06E14)
Meat Wars (S06E13)
další epizody (8)
2011 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The Chair (S06E07)
Cheating (S06E06)
Shy Dial (S06E05)
další epizody (19)
2010 Na parket! (TV seriál)
Mluvme o sexu (TV seriál)
Speed 2 (E18)
Speed (E17)
Face Off (E16)
další epizody (7)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Little Bummer Boy (S05E12)
Refusing to Budget (S05E11)
Fun Run (S05E10)
další epizody (24)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
It Happened One Christmas (E11)
Class (E10)
Working Girl (E09)
další epizody (11)
Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Sex Toy Story (S03E13)
House Money (S03E12)
May Divorce Be with You (S03E11)
další epizody (13)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Rozvod (S04E05)
2008 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Pimp My Bride (S02E15)
Buyer's Remorse (S02E14)
Russell's Father's Son (S02E13)
další epizody (6)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Tajný sendvič (S03E07)
Krize Eddieho věku (S03E02)
Lekce plavání (S02E15)
další epizody (7)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
A Visit from Fay (S02E09)
Fix-Ups & Downs (S02E08)
Engagement Party (S02E07)
další epizody (16)
The Winner (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Kávovar (S01E19)
Dva z Queensu (TV seriál)
China Syndrome: Part 2 (S09E13)
China Syndrome: Part 1 (S09E12)
Single Spaced (S09E11)
další epizody (8)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Ruff Goin' (S09E05)
Major Disturbance (S09E04)
Moxie Moron (S09E03)
další epizody (17)
2005 Dvojčata (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Baker's Doesn't (S08E11)
Raygin' Bulls (S08E10)
G'Night, Stalker (S08E09)
další epizody (26)
2004 Come to Papa (TV seriál)
Commando Nanny (TV seriál)
Drake a Josh (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
Stones, The (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Silent Mite (S07E07)
Offtrack... Bedding (S07E06)
Name Dropper (S07E05)
další epizody (20)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Santa Claustrophobia (S06E11)
American Idle (S06E10)
Thanks Man (S06E09)
další epizody (25)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Mentalo Case (S05E11)
Loaner Car (S05E10)
Connect Four (S05E09)
další epizody (24)
2001 The Ellen Show (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Ovary Action (S04E12)
Depo Man (S04E11)
Oxy Moron (S04E10)
další epizody (26)
2000 Nikki (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Better Camera (S03E11)
Work Related (S03E10)
Twisted Sitters (S03E09)
další epizody (11)
1999 Však ty víš (TV seriál)
Work with Me (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
The Chronicle (S09E21)
The Puerto Rican Day (S09E20)
další epizody (12)
1997 Alright Already (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Apology (S09E09)
The Betrayal (S09E08)
další epizody (22)
1996 Boston Common (TV seriál)
Public Morals (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
The Abstinence (S08E09)
The Chicken Roaster (S08E08)
další epizody (22)
1995 NewsRadio (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
The Sponge (S07E09)
The Pool Guy (S07E08)
další epizody (23)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Race (S06E10)
The Secretary (S06E09)
The Mom and Pop Store (S06E08)
další epizody (20)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Masseuse (S05E09)
další epizody (21)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pick (S04E13)
The Airport (S04E12)
The Contest (S04E11)
další epizody (18)
1990 Get a Life (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
Uncle Buck (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky