foto

Peter Benson

  • nar. 13.6.1921 (98 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Merlin (TV film)
1994 Requiem Apache (TV film)
1992 Count of Solar, The (TV film)
1987 Have His Carcase (TV film)
Lord Peter Wimsey (TV film)
1985 Burston Rebellion, The (TV film)
1983 Henry VI, Part One (TV film)
Henry VI, Part Three (TV film)
Henry VI, Part Two (TV film)
Richard III. (TV film)
1981 The Winter's Tale (TV film)
1980 Hamlet, princ dánský (TV film)
Hawk mstitel
1978 Křik
Námořníkův návrat
První velká vlaková loupež
1977 Esther Waters (TV film)
1974 What's Next? (TV film)
1970 Volání smrti
1969 Putney Swope

TV seriály

2007 Láska je Láska (TV seriál)
Lhář (S04E08)
Lekce číslo jedna (S04E07)
2003 The Royal (TV seriál)
1993 The Scarlet and the Black (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Nice Town (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1987 Vanity Fair (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
1983 Černá zmije (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
Great Expectations (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
Will Shakespeare (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace