foto

Itziar Castro

  • nar. 14.2.1977 (43 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Asylum: Twisted Horror and Fantasy Tales
El pati i la lluna
Historias lamentables
2019 El Cerro de los Dioses
La Colleja
¿Qué te juegas?
2018 Cautivos
Ecuánime
Escape from Marwin
Šampióni
2017 Kůže
RIP
Zabijte Boha
2016 La sexta alumna
Laia (TV film)
2015 Eat My Shit
Transeúntes
2013 Gente cerca
Čarodějnice ze Zugarramurdi
2012 REC 3: Počátek
Sněhurka
2011 Águila Roja, la película
2010 Velký Vázquez
2008 Realidad
Sing for Darfur
Záminky
2004 Podvědomí
2003 The Tulse Luper Suitcases, Part 3: From Sark to the Finish
2002 Noche de fiesta

TV seriály

2020 Tak či onak (TV seriál)
Sin máscaras (E10)
Róbame el corazón (E09)
Choniland (E08)
další epizody (10)
Vis a vis: Hotel Oáza (TV seriál)
Kdo byla Zulema Zahirová? (E08)
Přes čáru (E07)
Nesnáším citlivky (E06)
další epizody (8)
2019 Terror y feria (TV seriál)
Vida perfecta (TV seriál)
Vis a vis (TV seriál)
Příval břečky (S04E08)
Zase doma (S04E07)
Špatný člověk (S04E06)
další epizody (5)
2018 Paquita Salas (TV seriál)
El último torrezno de Tarazona (S02E04)
Vis a vis (TV seriál)
Práh bolesti (S04E03)
Útěk (S04E02)
Barbie (S04E01)
další epizody (11)
2015 Algo que celebrar (TV seriál)
2014 El crac (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky