foto

Matthew Solon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Mladý Indiana Jones: Tajemství pavího oka (TV film)
1985 Slečna Marplová: Ohlášená vražda (TV film)
1981 Recluse

TV seriály

1992 Mstitel (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1986 Ladies in Charge (TV seriál)
Lost Empires (TV seriál)
1985 The Detective (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Stavitel z Norwoodu (S02E03)
1984 Goodbye Mr. Chips (TV seriál)
1983 Sweet Sixteen (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace