foto

Colin Jeavons

  • nar. 20.10.1929 (89 let)
    Newport, Monmouthshire, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Muž, který plakal (TV film)
1992 Mistr mezi vyděrači (TV film)
Stalin (TV film)
1991 Secret Friends
1990 Zabiják (TV film)
1986 Brat Farrar (TV film)
Úplní začátečníci
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
1984 Squaring the Circle (TV film)
1981 Francouzova milenka
K-9 and Company: A Girl's Best Friend (TV film)
1980 Ostrov
1976 Schizo
1975 Diagnosis: Murder
1970 Bartleby
Games, The
1969 The Oblong Box
1968 Other People, The
1967 Frankenstein Created Woman
1961 Das Geheimnis der gelben Narzissen

TV seriály

1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
The Blackheath Poisonings (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
Šplhající muž (E06)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Haggard (TV seriál)
1989 Blackeyes (TV seriál)
Labours of Erica, The (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
Mr. Majeika (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Šest Napoleonů (S01E07)
Druhá skvrna (S01E04)
Prázdný dům (S01E01)
Paradise Postponed (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
1985 Charters & Caldicott (TV seriál)
Home to Roost (TV seriál)
Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
Travellers by Night (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Stavitel z Norwoodu (S02E03)
1984 Big Deal (TV seriál)
Fairly Secret Army (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
Jury (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
Spooky (TV seriál)
The Baker Street Boys (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Great Expectations (TV seriál)
Kinvig (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1980 Caleb Williams (TV seriál)
Lady Killers (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
The Fuzz (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Once Upon a Classic (TV seriál)
The Chiffy Kids (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Billy Liar (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Frankie Howerd's Hour (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Ronnie Barker Playhouse, The (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
The Further Adventures of Lucky Jim (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Play School (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Epitaph for a Spy (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 A Matter of Degree (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
The Small House at Allington (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
Great Expectations (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Pride and Prejudice (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
The Lost King (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
1956 Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace