foto

Kristín Júlla Kristjánsdóttir

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 A dýchejte klidně
2017 Munda
2016 Cubs
Kamenné srdce
2015 Berani
Regnbogapartý
2014 Život v akvárku
2013 Walter Mitty a jeho tajný život
XL
2012 Frost
2011 Naše vlastní Oslo
Rokland
2009 Jóhannes

TV seriály

2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2014 Hraunið (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace