foto

Richard Carlyle

  • nar. 20.3.1914
    St. Catharines, Ontario, Kanada
  • zem. 15.11.2009 (95 let)
    Sherman Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Secret Sins of the Father (TV film)
1991 Vzhůru ke dnu!
1979 Marciano (TV film)
1977 Spell, The (TV film)
1972 Say Goodbye, Maggie Cole (TV film)
1967 Sail to Glory
1966 Harper
1960 Hodiny odvahy
1958 Torpedo Run
1952 The Iron Mistress
1951 Target Unknown

TV seriály

1984 Brothers (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
1967 Star Trek (TV seriál)
Zeman z Gothosu (S01E18)
1966 Blue Light (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 Medallion Theatre (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
Crime Photographer (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Cameo Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1979 In Search of Historic Jesus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace