foto

Robert Pierce

  • nar. 1.10.1952 (67 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Suburbicon: Temné předměstí
2013 Alone Yet Not Alone
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
2007 Akcelerace smrti (TV film)
Exorcist Chronicles
The Parallel
2005 Believers Among Us
2004 Děti, které zachránily léto
How's My Driving
2003 For Which It Stands
2002 Na vrchol
1987 Země nikoho
1985 Pilotův návrat
1984 President of Love, The (TV film)
1983 Shout for Joy
1981 Scruples (TV film)
She's in the Army Now (TV film)
Zázrak na ledě (TV film)
1980 The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
The Secret War of Jackie's Girls (TV film)
1979 Dooley Brothers, The (TV film)
1978 Dar lásky (TV film)

TV seriály

2013 Deadtime Stories (TV seriál)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Waiting on a Friend (S02E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Family Affair (S07E16)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje cesta za poznáním (S06E20)
2005 Threshold (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Tucker (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Laura (S01E03)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Scene of the Crime (TV seriál)
1983 The Rousters (TV seriál)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Na vrchol

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky