foto

Jessica Queller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2012 Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
Mstitelé (S06E09)
Je to hrozně složité (S06E08)
další epizody (10)
2011 Super drbna (TV seriál)
Špatné rozloučení (S04E22)
Zdrcený Bass (S04E21)
Princezny a žabák (S04E20)
další epizody (11)
2010 Super drbna (TV seriál)
Venkovanka (S04E11)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
další epizody (11)
2008 Super drbna (TV seriál)
Báječná lež (S02E12)
Archibaldův osud (S02E11)
Souboj s ješitností (S02E10)
další epizody (19)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Rodinná krize (S01E09)
další epizody (9)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Supergirl (TV seriál)
Blood Memory (S04E11)
2018 Supergirl (TV seriál)
Battles Lost and Won (S03E23)
2017 Supergirl (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
Far from the Tree (S03E03)
2015 Blood & Oil (TV seriál)
2014 Satisfaction (TV seriál)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Two of a Kind (E15)
2012 Super drbna (TV seriál)
Poslední šance (S06E07)
2011 Super drbna (TV seriál)
The Kids Stay in the Picture (S04E18)
2010 Super drbna (TV seriál)
Válka Waldorfových (S04E07)
2009 Super drbna (TV seriál)
Věk proradnosti (S02E18)
2008 Super drbna (TV seriál)
Souboj s ješitností (S02E10)
Serenina hvězda (S02E05)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Maškarní bál (S01E06)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace