foto

Marc Pickering

  • nar. 5.6.1985 (34 let)
    Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 A Viking Saga: The Darkest Day
Best Years, The
2012 The Warning
2011 Chomp!
Kill Keith
2010 The Task
2007 Chci to!
2006 Cashback
2004 Perly královny ze Sáby
2003 Holky z kalendáře
2001 Tajnými cestami
1999 Ospalá díra

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1506 (S03E13)
1504 (S03E11)
další epizody (6)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Dítě bez přátel (S05E07)
Ďábel, kterého znáš (S05E06)
další epizody (4)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky