foto

John Costelloe

  • nar. 8.11.1961
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 18.12.2008 (47 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Pochyby
2004 The Kings of Brooklyn
2003 Crooked Lines
1998 Celebrity
1996 Kazaam
1995 Polibek smrti
1994 Mafie a já
1993 Joey Breaker
Tajemná vražda na Manhattanu
1991 Billy Bathgate
Poldovi v patách
1990 Smrtonosná past 2
1989 Poslední útěk do Brooklynu
Černý déšť

TV seriály

2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Studené kameny (S06E11)
Moe a Joe (S06E10)
Kukuřičné placky (S06E08)
další epizody (4)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Endurance (S11E01)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)
1989 Dream Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace