foto

Alexandra Wilcke

  • nar. 18.10.1968 (51 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Meine böse Freundin (TV film)
2004 Human Touch
2003 Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
2002 Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
Tatort - Alibi für Amelie (TV film)
2000 Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
1997 Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Das wilde Kind (TV film)
1995 Kommt Mausi raus?! (TV film)

TV seriály

2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Drunter und drüber (S06E18)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Samuraj (S01E08)
T.V. Kaiser (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
1992 Der Fotograf oder Das Auge Gottes (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1983 Wagen 106 (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Im Tal des Todes (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky