foto

Jayne Wisener

  • nar. 19.5.1987 (33 let)
    Ballymoney, Severní Irsko, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Life Just Is
2011 A Kiss for Jed Wood
Jana Eyrová
2008 Boogeyman 3
2007 Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

TV seriály

2020 Brave New World (TV seriál)
Swallow (E04)
2013 London Irish (TV seriál)
2012 6Degrees (TV seriál)
The Life and Adventures of Nick Nickleby (TV seriál)
2011 Injustice (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2010 Uprchlík (TV seriál)
Vexed (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2009 Minder (TV seriál)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)