foto

Wolfe Barzell

  • nar. 1.9.1897
    Staszów, Ruské impérium
  • zem. 14.2.1969 (71 let)
    Acapulco, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Batman
Vyloupení banky v L. A.
1964 Sands of Beersheba
1963 Muž, o němž nic nevím
1961 Atlantis, the Lost Continent
Homicidal
Twenty Plus Two
1959 Scarface Mob, The (TV film) - a.z.
1958 Frankensteinova dcera
Zvon, kniha a svíčka
1957 Street of Sinners
1914 Joseph in the Land of Egypt

TV seriály

1967 He & She (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Holiday Lodge (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1951 Crime Photographer (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 Believe It or Not (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)

TV pořady

1954 The Blue Angel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace