foto

Sandra Dee Robinson

  • nar. 23.3.1967 (52 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Man in the Silo
2011 Sebastian
2009 Ledové snění (TV film)
2007 Pandemie (TV film)
2001 Projekt Falcon
1998 Bold Affair, A
1996 Fox Hunt
Kolonie (TV film)
1995 Polda na melouchu

TV seriály

2010 The Bay (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Přímo k cíli (S05E11)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Simple Life, The (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Maltézský indián (S05E21)
Zrozen pod nešťastnou hvězdou (S05E20)
Lovec odměn roku (S05E19)
další epizody (5)
1996 Odpadlík (TV seriál)
Den otců (S05E12)
Pohřešované dítě (S05E07)
Duchařská historka (S05E06)
další epizody (6)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Líbánky v Mexiku (S04E02)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Horká linka (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Šerif Reno (S02E19)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace