foto

Lesley Woods

  • nar. 22.8.1910
    Berwick, Iowa, USA
  • zem. 2.8.2003 (92 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Sestřička Betty
1999 Starry Night
1996 Driven
Uninvited, The (TV film)
1995 Zlatá klec (TV film)
1994 The Rockford Files: I Still Love L.A. (TV film)
1988 Baby M (TV film)
1987 L.B.J.: První léta (TV film)
1984 Running Hot
1983 Testament
1982 World War III (TV film)
1981 Isabelina volba (TV film)
Murder in Texas (TV film)
People vs. Jean Harris, The (TV film)
1979 Dear Detective (TV film)
Love for Rent (TV film)
1978 Last of the Cowboys, The
Ruby and Oswald (TV film)
1977 Dog and Cat (TV film)
The Last of the Cowboys
1975 Three for the Road (TV film)
White House Madness
1974 Bad Ronald (TV film)
1973 Call to Danger (TV film)
Cry Rape (TV film)
Don't Be Afraid of the Dark (TV film)
Man for Hanging, A (TV film)
1971 Cactus in the Snow
1964 Light Fantastic

TV seriály

1999 Čarodějky (TV seriál)
Síla dvou (S01E20)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Cvokařský rap (S03E02)
1994 Horká linka (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Till Death Do Us Part (S01E11)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 Return to Peyton Place (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Flame in the Wind, A (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky