foto

Edith Ivey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bears Discover Fire
2013 Desires of the Heart
2012 Kóma (TV film)
2011 Final Acts
Followed
2010 The Car Wash
2008 Podivuhodný případ Benjamina Buttona
Zaklínač
Zmeškaný hovor
2007 Randy and the Mob
2001 Bojkot (TV film)
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
1998 Rodina matky Flory (TV film)
1997 Vánoční vzpomínka (TV film)
1996 Zvrácená touha (TV film)
1993 Riskantní plán
RoboCop 3
Uloupené děti (TV film)
1992 Grass Roots (TV film)
Nápoj lásky č. 9
1991 Výstřely na sklonku dne (TV film)
Černé vzpomínky (TV film)
1990 Slib (TV film)
Web of Deceit (TV film)
1989 Teplo rodinného kruhu (TV film)
1984 Rearview Mirror (TV film)
1982 Služebnou v Americe (TV film)
1981 For Ladies Only (TV film)
There Was a Little Girl
1980 Miláčkové
1979 Norma Rae
Prize Fighter, The

TV seriály

2016 Rectify (TV seriál)
Yolk (S04E02)
2014 The Red Road (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
Donald the Normal (S02E04)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)

Dokumentární

2009 Theater of the Mind

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky