foto

Bryan Adrian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bigger
Charlie Says
Trial by Fire
Unfriended: Dark Web
2013 Nádherné bytosti
2011 Game Time: Tackling the Past (TV film)

TV seriály

2017 Lucifer (TV seriál)
Chloe Does Lucifer (S03E08)
2016 Notorious (TV seriál)
Chase (E07)
Pilot (E01)
2015 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Údolí Forge (S02E07)
Upíří deníky (TV seriál)
Never Let Me Go (S07E02)
2012 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 14 (S03E01)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrý voják (S01E06)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
Lists, Plans (S08E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace