foto

In-yeong Yoo

  • nar. 5.1.1984 (36 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chijeu indeoteulaeb
Sigan wieui jib
2015 Veterán
Yeogyosa
2013 Bamui yeowang
2010 Bicheoreom eumakcheoreom
2008 Kidalida michyeo
2006 Gangjeok
2004 Geunyeonleul mooleumyeon gancheob

TV seriály

2020 Gutkaeseuting (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Son ggok jabgo jineun seokyangeul baraboja (TV seriál)
2016 Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
O mai bineoseu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
2015 Gamyeon (TV seriál)
O mai bineoseu (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2014 Samchongsa (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Babo eomma (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2011 Wanbyeokhan seupayo (TV seriál)
Wasseo wasseo jedaero wasseo (TV seriál)
2010 Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
2008 Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)
2006 Nunui yeowang (TV seriál)
2005 Leobeuhollik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky