foto

In-yeong Yoo

  • nar. 5.1.1984 (35 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chijeuindeoteulaeb
Sigan wieui jib
2015 Veterán
Yeogyosa
2013 Bamui yeowang
2010 Bicheoreom eumakcheoreom
2008 Kidalida michyeo
2006 Gangjeok
2004 Geunyeonleul mooleumyeon gancheob

TV seriály

2018 Son ggok jabgo jineun seokyangeul baraboja (TV seriál)
2016 Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
2015 Gamyeon (TV seriál)
O mai bineoseu (TV seriál)
2014 Samchongsa (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Babo eomma (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2011 Wanbyeokhan seupayo (TV seriál)
Wasseo wasseo jedaero wasseo (TV seriál)
2010 Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
2008 Nae sarang keumjiok yeop (TV seriál)
2006 Nunui yeowang (TV seriál)
2005 Leobeuhollik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace