foto

Min-jong Kim

  • nar. 23.3.1971 (49 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Singwa hamkke
2011 Athena: Bohyně války
2005 Jongryeonamu sup
2003 Nabi
Nangman jagaek
2002 Mongjungin
Paemilli
2001 Igeoshi beobida
1998 Toyoil ohu 2shi
1997 Hollidei in Seoul
Saminjo
1996 Gwicheondo
1993 Orange nara
1992 Gaeul yeonghaeng
1991 Neoegero dodashi
1990 Itjanhayo bimiliyeyo

TV seriály

2019 Vagabond (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Tukkapseu (TV seriál)
2016 Miseseukab 2 (TV seriál)
2015 Miseseukab (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Ilmalui soonjung (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
2012 Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2009 Dolahon Iljimae (TV seriál)
2008 Cheonhailsaek Park Jeong-keum (TV seriál)
2006 Haiena (TV seriál)
2005 Ibyeole daecheohaneun wooriui jase (TV seriál)
2004 섬마을 선생님 (TV seriál)
2003 진주목걸이 (TV seriál)
2001 Soohocheonsa (TV seriál)
1999 Goseuteu (TV seriál)
Saranghaseyo? (TV seriál)
1998 Miseuteo Q (TV seriál)
1997 Weding deureseu (TV seriál)
1996 Meonameon nara (TV seriál)
1995 Ahpateu (TV seriál)
1994 Adeule yeoja (TV seriál)
Neukkim (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 뜻밖의 Q (TV pořad)
옥탑방의 문제아들 (TV pořad)
정글의 법칙 in 파타고니아 (TV pořad)
2017 Balchikhan donggeo - binbang iteum (TV pořad)
Hasukjip ddaldeul (TV pořad)
2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2015 Baekjongwoneui 3dae cheonwang (TV pořad)
나홀로 연애중 (TV pořad) - mod.
2013 Na honja sanda (TV pořad)
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky