foto

San Kang

  • nar. 1997
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eotteon gajok
2009 Teukbyeolshi Saramdeul
Tokkiwa lijeodeu
2008 Miindo
2007 Haneureun kodneun sonyeon
2006 Bez slitování
Modoodeul, kwaenchanhayo?
Radio seuta
2004 Gwishini sanda
2003 Haneul jeongwon

TV seriály

2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2007 Manyeoyooheui (TV seriál)
Sanneomeo namchoneneun sijeun1 (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
Bullyang jooboo (TV seriál)
김약국의 딸들 (TV seriál)
2003 Apjib yeoja (TV seriál)
Jjilrekkot (TV seriál)
2002 Insaenghwabo (TV seriál)
Wigiui namja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky