foto

Soo-jang Baek

  • nar. 23.12.1980 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Deoreoun done sondaeji mara
2019 Baesimwondeul
Gwisineui hyanggi
Sogmuldeul
2018 Changganho
Changgowl
Misseubaek
2017 Bakyeol
Eolguldeul
Singgeul raideo
2016 Beomjoeui yeowang
Majimak gohae
Siseon sai
2015 Chainatawoon
Oneul yeonghwa
2014 Hledisko interpretace
2008 Geunyeodeurui bang
2007 Opeu rodeu
2006 Bangkwahoo oksang
2000 Gumyeong

TV seriály

2020 Amudo moreunda (TV seriál)
Naui Wiheomhan Anae (TV seriál)
2019 Goohaejwo (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (16)
2017 Mannage hae, joooh (TV seriál)
2016 Chijeuindeoteulaeb (TV seriál)
Chulchulhan yeoja sijeun 2 (TV seriál)
2014 Sseomnamsseomnyeo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky