foto

Han-cheol Jo

  • nar. 1973
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Hebeun: haengbokeui nararo
Saehaejeonya
Sejamae
2020 Jeongjikhan hubo
2019 Baesimwondeul
Beullaekmeoni
Himeulneyo miseuteo li
Romang
2018 Gukgabudoeui nal
Penshyeon : wiheomhan mannam
Singwa hamkke : ingwa yeon
2017 Chimmuk
Teukbyulshimin
2016 Kvílení
Mooseowon iyagi 3 : hwasungeseo on sonyeo
Pandora
Papajombi
2015 Leokki
Proradní
2014 숫호구
2013 48miteo
Chulchulhan yeoja
Deo paibeu
Sookhee
Soombakkokjil
2012 Mooseowoon iyagi
Nae anaeui modeun geot
Vyšinutí
2011 Mobidik
Romaenseu Jo
Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
2010 Hal soo issneun jaga goohara
Kim Jong-uk chatgi
2007 Eunhahaebang jeonseon
Opeu rodeu
2005 Palwolui ilyoildeul
Příběh filmu
1999 Mentolky

TV seriály

2021 Vincenzo (TV seriál)
2020 Amudo moreunda (TV seriál)
Kkondae Intern (TV seriál)
2019 Peopyum (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Příští kapitola: Láska (TV seriál)
kil-is (TV seriál)
2018 Baekileui nanggunnim (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Madeo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Naeil geudaewa (TV seriál)
2016 Chulchulhan yeoja sijeun 2 (TV seriál)
Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
2015 Ach, můj duchu! (TV seriál)
Areumdawoon naui shinboo (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Yeowangui kkot (TV seriál)
2014 Heelreo (TV seriál)
Sseomnamsseomnyeo (TV seriál)
2013 Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
Woowahan nyeo (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky