foto

Simen Gengenbach

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Detektiv Varg Veum: Mrtvé už hlava nebolí
2010 Norský nindža
2009 Guri Gursjen & Gursjan Gru
Rozlobenec
2008 Detektiv Varg Veum: Nadosmrti tvůj
Detektiv Varg Veum: Šípková Růženka
2006 Att göra en pudel
Synové
2004 Si at alt går bra
Through My Thick Glasses
2003 Kjell universell
Sporløs
2002 Caravan

TV seriály

2019 Exit (TV seriál)
Steril (S01E01)
2018 En natt (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (6)
2017 Stanice Valkyrien (TV seriál)
SHTF (E08)
Post Mortem (E07)
Blindgjenger (E06)
další epizody (6)
2016 Stanice Valkyrien (TV seriál)
Styx (E02)
Undergrunnen (E01)
2015 Okupace (TV seriál)
Červen (S01E03)
2014 Lilyhammer (TV seriál)
The Homecoming (S03E03)
Tiger Boy (S03E01)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
2011 Stikk (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
Koselig med peis (TV seriál)
2008 Hvaler (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)

Dokumentární

2017 Winnerbäck - Ett slags liv

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Winnerbäck - Ett slags liv

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky