foto

Harry Bradbeer

Biografie

Harry Bradbeer zahájil svou kariéru natáčením krátkometrážních snímků. Poté začal spolupracovat s televizním producentem Tonym Garnettem na seriálech This Life a The Cops I,II. Následovala další série Attachments. Snímek Když bestie dříme jejeho prvním dlouhometrážním filmem natočeným pro televizi, ale pro velký úspěch převedeným na filmový materiál.

MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2020 Enola Holmesová
2008 Mesiáš (TV film)
2006 Perfect Day: The Millennium (TV film)
2003 Brides in the Bath, The (TV film)
2002 A Is for Acid (TV film)
As the Beast Sleeps (TV film)
1994 A Night with a Woman, a Day with Charlie (TV film)

TV seriály

2019 Ramy (TV seriál)
Between the Toes (S01E01)
Potvora (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 Na mušce (TV seriál)
I'll Deal With Him Later (S01E02)
Nice Face (S01E01)
2016 Potvora (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Dickensian (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2015 Dickensian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
2011 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2010 Lip Service (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2006 Sugar Rush (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2005 Sugar Rush (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (5)
2000 Attachments (TV seriál)
1998 The Cops (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)